Voeg je header hier toe

Dit zijn wij. Dit is wat wij doen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mijn missie

Bij Hockey platform geloven we in de kracht van kwalitatieve trainingen voor hockeytrainers. Onze missie is om elke trainer te voorzien van inspirerende en uitdagende oefenstof, zodat ze vol vertrouwen en enthousiasme het veld kunnen betreden. Wij ben vastberaden in onze overtuiging dat elke speler recht heeft op excellente trainingen. 

Waarom ik het doe

Wij streven ernaar om trainers te ondersteunen door ze toegang te geven tot leuke en leerzame oefenstof. Hockey is onze passie!

Werkwijze

Bij Hockey Platform zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van volledig uitgewerkte trainingen die geschikt zijn voor alle niveaus. Onze trainingen zijn opgedeeld in thema’s, zodat specifieke vaardigheden en technieken kunnen worden getraind. Zo kun je zelf kiezen voor oefeningen of volledige trainingen. Bovendien zijn al onze trainingen geanimeerd, waardoor ze zeer toegankelijk zijn. 

Voor wie

Hockey Platform is er voor de trainers. Of je nu beginnend of ervaren bent, iedereen kan het gebruiken. Dus zit je in een vriendenteam, of ben je trainer van een team voor de jeugd of voor de senioren, dan is Hockey Platform geschikt voor jullie. Het bespaart tijd, je gaat goed voorbereid naar de training waardoor het zelfvertrouwen groeit én doordat wij je een handje helpen met welke oefeningen en trainingen er allemaal bestaan, wordt je team beter. Door een abonnement af te sluiten ben je voor een heel hockeyseizoen geholpen. 

Naast de trainers zijn we er ook voor clubs. Als bestuurder, technisch manager of trainer van een club wil je natuurlijk goed zorgen voor jouw teams en ze de training bieden die ze verdienen. Ontdek hoe wij kunnen helpen om van jouw breedteteams echte opleidingteams te maken. Dit jaar gaan we van start met een pilotversie, waarbij ook clubs toegang krijgen tot de volledige leerlijn voor de O12, O14, O16, O18 jeugd en senioren conform de richtlijnen van de KNHB. In de toekomst streven we ernaar om ons aanbod uit te breiden naar jongste jeugd. We zijn verheugd te kunnen vermelden dat al enkele clubs zich hebben aangesloten bij dit initiatief. 

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig hoe de oefeningen en/of trainingen eruit zien? Kijk dan hier. Of kies een abonnement als trainer of als club. 

Russell Coates

Vragen over Hockey Platform? Stuur me gerust een berichtje!

Hockey Platform is een nieuw initiatief dat dit jaar is opgericht door Russell Coates, een ervaren en gediplomeerde hockeytrainer met 15 jaar ervaring.

Russell Coates is een gepassioneerde hockeyer en trainer. Met zijn HT3- en HT4-diploma’s, evenals zijn ervaring als jeugdtrainer op landelijk niveau, is hij vastberaden om zijn kennis en expertise te delen. Hij heeft persoonlijk ervaren hoe het is om als breedtehockeyer met ambitie te streven naar de top, en nu wil hij andere helpen om hun dromen waar te maken.