Over Ons

Welkom bij Hockey Platform, het nieuwe initiatief dat dit jaar is opgericht door Russell Coates, een ervaren en gediplomeerde hockeytrainer met 15 jaar ervaring. Bij Hockey Platform streven we ernaar om onervaren trainers te ondersteunen door het faciliteren van oefenstof en begeleiding, specifiek gericht op breedtehockey.

 

Onze missie is om alle spelers in Nederland te voorzien van leuke en uitdagende trainingen. We geloven dat iedere speler recht heeft op een leuke training en dat iedere trainer recht heeft op goede ondersteuning. Daarom willen we trainers in Nederland begeleiden naar een hoger niveau, zodat zij in staat zijn om kwalitatief hoogwaardige trainingen te bieden aan hun spelers.

 

De oprichter, Russell Coates, is een gepassioneerde hockeyer en trainer. Met zijn HT3- en TM4-diploma’s, evenals zijn ervaring als jeugdtrainer op landelijk niveau, is hij vastberaden om zijn kennis en expertise te delen. Hij heeft persoonlijk ervaren hoe het is om als breedtehockeyer met ambitie te streven naar de top, en nu wil hij anderen helpen om hun dromen waar te maken.

 

Bij Hockey Platform zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van volledig uitgewerkte trainingen die geschikt zijn voor alle niveaus. Onze trainingen zijn opgedeeld in thema’s, zodat specifieke vaardigheden en technieken kunnen worden getraind. Bovendien zijn al onze trainingen geanimeerd, waardoor ze zeer toegankelijk zijn voor beginnende trainers.

 

Dit jaar gaan we van start met een pilotversie, waarbij clubs toegang krijgen tot een volledige leerlijn voor de O12, O14, O16, O18 jeugd en senioren conform de richtlijnen van de KNHB. In de toekomst streven we ernaar om ons aanbod uit te breiden naar jongste jeugd. We zijn verheugd te kunnen vermelden dat al enkele clubs zich hebben aangesloten bij dit initiatief.

 

Bij Hockey Platform hebben we speciale aandacht voor de grote groep in Nederland waar vaak te weinig aandacht naar uitgaat: het breedtehockey. We willen afrekenen met het idee dat alleen de top er echt bij hoort, terwijl de rest als “vriendenteam” wordt gezien. We geloven dat veel spelers in breedteteams de ambitie hebben om betere hockeyers te worden. Voor deze spelers is Hockey Platform er om hen te ondersteunen en begeleiden.

 

Als bestuurder, technisch manager of trainer wil je natuurlijk goed zorgen voor jouw teams en ze de training bieden die ze verdienen. Neem daarom snel contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen om van jouw breedteteams echte opleidingsteams te maken!

Laat ons samen bouwen aan de toekomst van het hockey!

Russell Coates

Vragen over Hockey Platform? Stuur me gerust een berichtje!